Поклонение в Истамбул PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Истанбул – Одрин 7-10 ноември 2019 г.

От 7 до 10 ноември нашата енория организира поклонение в Истанбул под мотото „Търся Твоето лице, Господи Христе" (27 псалм). По време на пътуването ще посетим църквата „Света София”, църквата „Христос Спасител” в манастира Хора, желязната църква „Св. Стефан”, Вселенската патриаршия. Предвиждаме и посещение на други забележителности на града.

Poprawiony: poniedziałek, 30 września 2019 08:31
Więcej…
 
XIX Неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Нашето ДНК

Възможно ли е да видим паяжина в тъмна стая? А възможно ли е да почувстваме Божието присъствие, когато душата ни е скована в капана на чувства като страх, тревожност и смут или усещане за вина и греховност?

Poprawiony: sobota, 17 sierpnia 2019 12:32
Więcej…
 
XVII Неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Как да се молим?

Днес нямаме много царе на земята и обикновено забележителни фигури като кралицата на Англия имат представителна функция. Не че не притежават огромно влияние и особени права и привилегии, но управлението им е предимно церемониално.

Poprawiony: sobota, 27 lipca 2019 20:40
Więcej…
 
XVIII Неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Култът към богатството срещу Божието царство

В света на бизнеса милиардерите са пример за успех. Да бъдеш милиардер, според световните стандарти означава, че притежаваш над един милиард долара. Това е огромно постижение и ние също понякога си мислим колко хубаво и лесно бихме живели, ако сме толкова богати. Познаваме хора, получили голямо наследство от семейството си.

Poprawiony: sobota, 17 sierpnia 2019 12:31
Więcej…
 
XVI Неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Марта или Мария?

На коя от двете героини се оприличавате, ако сте жена? Но нека не пренебрегваме и мъжете и попитаме и тях. Коя от двете бихте избрали за своя съпруга?

Poprawiony: sobota, 20 lipca 2019 21:21
Więcej…
 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 1 z 88