XХI неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Алесандро

На датата шести юли в литургичния календар ненатрапчиво стои името на една от най-младите канонизирани светици - италианска девица и мъченица, която рядко споменаваме – Мария Горети.

Последно променен на Понеделник, 27 Август 2018 10:47
продължава>
 
XХ неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Разпознавайте, що е волята Божия

Грехът винаги е примамлив, понякога чак неустоим и ако не е така, то той нямаше да ни увлича и като че ли целият живот щеше да бъде много по-прост и лесен. Случва се греховното да ни привлича дори магнетично и още преди да сме осъзнали последствията от опасните си действия, да се озовем в капана на заблудата, че сладостта на „забранения плод“ може да удовлетвори нашите нужди.

Последно променен на Понеделник, 20 Август 2018 21:46
продължава>
 
XVIII неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Бог се грижи за нас!

Съвсем скоро Исус извърши истинско чудо пред очите на множеството, като нахрани хиляди души с „пет ечемични хляба и две риби“, но съмнението отново е близо и обзема човешките сърца: „Каква личба даваш, за да видим и Ти повярваме?“

Последно променен на Събота, 04 Август 2018 21:20
продължава>
 
XIХ неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Който яде от този хляб, ще живее вовеки!

Розата често е наричана кралицата на цветята, а нежният ѝ и благоуханен образ се е превърнал в земния символ на вдъхновението и любовта. И въпреки това понякога присъствието ѝ не е предпочитано в букети или лорални композиции заради острите бодли, които покриват стъблата ѝ. Има два начина, по които можем да възприемем нейната красота – със съжаление и разочарование, че има бодли, или с радост, че бодлите имат рози.

Последно променен на Понеделник, 27 Август 2018 07:29
продължава>
 
XVII неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Бoг винаги ще ни дава толкова, колкото ние нужно

Обичате ли дъждовното време, когато сте у дома, в уютна обстановка, заедно със своите близки? А лекият шум от ударите на капките по перваза, който ни навява едновременно сантиментални и носталгични мисли?

Последно променен на Неделя, 29 Юли 2018 00:14
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 4 от 81
В момента има 75 посетителя в сайта

Статистика

Съдържание : 493
Брой прегледи на съдържанието : 1219758