XХII неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Има ли пилот на борда на твоя живот?

Страхувате ли се да летите със самолет? Вероятно не, но обикновено, преди да се качим на борда, ни минава през ума мисълта: „Ами, ако нещо се обърка…“

Poprawiony: niedziela, 02 września 2018 04:45
Więcej…
 
XХI неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Алесандро

На датата шести юли в литургичния календар ненатрапчиво стои името на една от най-младите канонизирани светици - италианска девица и мъченица, която рядко споменаваме – Мария Горети.

Poprawiony: poniedziałek, 27 sierpnia 2018 10:47
Więcej…
 
XIХ неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Който яде от този хляб, ще живее вовеки!

Розата често е наричана кралицата на цветята, а нежният ѝ и благоуханен образ се е превърнал в земния символ на вдъхновението и любовта. И въпреки това понякога присъствието ѝ не е предпочитано в букети или лорални композиции заради острите бодли, които покриват стъблата ѝ. Има два начина, по които можем да възприемем нейната красота – със съжаление и разочарование, че има бодли, или с радост, че бодлите имат рози.

Poprawiony: poniedziałek, 27 sierpnia 2018 07:29
Więcej…
 
XХ неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Разпознавайте, що е волята Божия

Грехът винаги е примамлив, понякога чак неустоим и ако не е така, то той нямаше да ни увлича и като че ли целият живот щеше да бъде много по-прост и лесен. Случва се греховното да ни привлича дори магнетично и още преди да сме осъзнали последствията от опасните си действия, да се озовем в капана на заблудата, че сладостта на „забранения плод“ може да удовлетвори нашите нужди.

Poprawiony: poniedziałek, 20 sierpnia 2018 21:46
Więcej…
 
XVIII неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Бог се грижи за нас!

Съвсем скоро Исус извърши истинско чудо пред очите на множеството, като нахрани хиляди души с „пет ечемични хляба и две риби“, но съмнението отново е близо и обзема човешките сърца: „Каква личба даваш, за да видим и Ти повярваме?“

Poprawiony: sobota, 04 sierpnia 2018 21:20
Więcej…
 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 5 z 82