XXII Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Заедно на масата

Семействата често се събират заедно на вечеря. Сред духа и атмосферата на забързания ден, семейните вечери са не само срещи за хранене, но и време за общуване, в което хората, живеещи под един покрив, заедно градят духовните си ценности, а после ги съзиждат като здрави камъни в основите и стените на домашната си църква.

Last Updated on Tuesday, 22 October 2019 21:59
Read more...
 
XXI Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Всички сме на опашка

Представете си, че сте на летището и ви предстои пътуване, а преди това сте станали рано сутринта, бързали сте, поръчали сте си такси, носили сте тежкия си куфар и най-накрая сте готови да се чекирате. Заставате на опашката, но точно когато редът ви наближава, чувате по високоговорителите обявлението, че вашият полет е препродаден.

Last Updated on Tuesday, 22 October 2019 21:51
Read more...
 
XIX Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Нашето ДНК

Възможно ли е да видим паяжина в тъмна стая? А възможно ли е да почувстваме Божието присъствие, когато душата ни е скована в капана на чувства като страх, тревожност и смут или усещане за вина и греховност?

Last Updated on Saturday, 17 August 2019 12:32
Read more...
 
XX Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Имаш ли огън в себе си?

Какво е огънят за вас? Вероятно символ на топлина и уют, но, от друга страна, може да бъде и заплаха и стихия. Когато видим знака на Макдоналдс или логото на BMW, на Кока Кола или на Гугъл, веднага разпознаваме запазената им марка и правим бърза асоциация с бургер и пържени картофки, с луксозна кола, с освежаваща напитка или океан от информация.

Last Updated on Tuesday, 22 October 2019 21:42
Read more...
 
XVIII Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Култът към богатството срещу Божието царство

В света на бизнеса милиардерите са пример за успех. Да бъдеш милиардер, според световните стандарти означава, че притежаваш над един милиард долара. Това е огромно постижение и ние също понякога си мислим колко хубаво и лесно бихме живели, ако сме толкова богати. Познаваме хора, получили голямо наследство от семейството си.

Last Updated on Saturday, 17 August 2019 12:31
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 94