XVII Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Как да се молим?

Днес нямаме много царе на земята и обикновено забележителни фигури като кралицата на Англия имат представителна функция. Не че не притежават огромно влияние и особени права и привилегии, но управлението им е предимно церемониално.

Last Updated on Saturday, 27 July 2019 20:40
Read more...
 
XVI Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Марта или Мария?

На коя от двете героини се оприличавате, ако сте жена? Но нека не пренебрегваме и мъжете и попитаме и тях. Коя от двете бихте избрали за своя съпруга?

Last Updated on Saturday, 20 July 2019 21:21
Read more...
 
XIV Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

На добър час и лек път!

В сезона на летните отпуски планирахте ли своята почивка? В България ли ще летувате, или ще попътувате зад граница на културен или религиозен туризъм? Имате ли резервирана ваканция за престой на място, което ви е любимо край морския бряг, в курорт с минерални извори или в планината?

Last Updated on Tuesday, 16 July 2019 18:51
Read more...
 
XV Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Лекарство на любовта

Макар и пораснали деца, винаги ще обичаме приказките и ще се радваме на щастливия им край. Познати са ни много истории за победата над злото в света и за хора, които са извършили добро и са получили неочаквана награда. Но сред всички тях има една приказка за любовта, от колекцията с онези вечни истории, които грижливо пазим в спомените си заедно с изненадата и вълнението, предизвикали в нас.

Last Updated on Tuesday, 16 July 2019 18:53
Read more...
 
XIII Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Колко струва вярата?

Колко струва да бъдеш последовател на Христос? А негов апостол? Ако основавахте палестинска компания преди две хиляди години, бихте ли поставили Исус начело на маркетинга или в отдела за подбор на човешки ресурси, или по-скоро бързо бихте решили, че подходът Му не е добър и практичен?

Last Updated on Tuesday, 16 July 2019 18:42
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 94