XVI Неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Марта или Мария?

На коя от двете героини се оприличавате, ако сте жена? Но нека не пренебрегваме и мъжете и попитаме и тях. Коя от двете бихте избрали за своя съпруга?

Последно променен на Събота, 20 Юли 2019 21:21
продължава>
 
XV Неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Лекарство на любовта

Макар и пораснали деца, винаги ще обичаме приказките и ще се радваме на щастливия им край. Познати са ни много истории за победата над злото в света и за хора, които са извършили добро и са получили неочаквана награда. Но сред всички тях има една приказка за любовта, от колекцията с онези вечни истории, които грижливо пазим в спомените си заедно с изненадата и вълнението, предизвикали в нас.

Последно променен на Вторник, 16 Юли 2019 18:53
продължава>
 
XIII Неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Колко струва вярата?

Колко струва да бъдеш последовател на Христос? А негов апостол? Ако основавахте палестинска компания преди две хиляди години, бихте ли поставили Исус начело на маркетинга или в отдела за подбор на човешки ресурси, или по-скоро бързо бихте решили, че подходът Му не е добър и практичен?

Последно променен на Вторник, 16 Юли 2019 18:42
продължава>
 
XIV Неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

На добър час и лек път!

В сезона на летните отпуски планирахте ли своята почивка? В България ли ще летувате, или ще попътувате зад граница на културен или религиозен туризъм? Имате ли резервирана ваканция за престой на място, което ви е любимо край морския бряг, в курорт с минерални извори или в планината?

Последно променен на Вторник, 16 Юли 2019 18:51
продължава>
 
ТЯЛО И КРЪВ ХРИСТОВИ2019 ПДФ Печат Е-мейл

Това е моето тяло...това е моята кръв...“

„И когато ядяха, Иисус взе хляба и като благослови, преломи го и раздавайки на учениците каза: вземете и яжте: това е Моето тяло. И като взе чашата и благодари, даде им и рече: пийте от нея всички; защото това е Моята кръв на Новия завет, която за мнозина се пролива за опрощаване на греховете“.

Последно променен на Понеделник, 15 Юли 2019 16:22
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 8 от 95
В момента има 65 посетителя в сайта

Статистика

Съдържание : 562
Брой прегледи на съдържанието : 1513508