Светото Семейство ПДФ Печат Е-мейл

Малка Църква

Преди повече от две хиляди години на територията на днешен Израел живеели мъж и жена на име Йосиф и Мария. Днес целият свят знае техните имена и ги познава като земните родители на Христос, Който е смисълът и същината на Боговдъхновеното слово и на спасението и живота.

Последно променен на Неделя, 14 Януари 2018 23:35
продължава>
 
IV Адвентна Неделя ПДФ Печат Е-мейл

Връх в историята на човечеството

Витлеемската приказка, покорила сърцата на милиарди хора по цялата земя, е онази необикновена история за раждането на спасителната надежда и вярата в доброто, която всички обичаме да слушаме отново и отново, защото този разказ ни изпълва с мир, щастие и топлина.

Последно променен на Неделя, 24 Декември 2017 06:40
продължава>
 
II Адвентна Неделя ПДФ Печат Е-мейл

Да се приготвим, но за какво?

Адвентът е времето, в което с най-голяма лекота проявяваме милост и състрадание, вероятно защото очакването на празника Рождество Христово разпалва с невидима божествена сила във всеки от нас светлината на надеждата и вярата в доброто. В това време повече от всякога полагаме усилия да подготвим сърцата си за идващия Христос.

Последно променен на Неделя, 10 Декември 2017 09:00
продължава>
 
III Адвентна Неделя ПДФ Печат Е-мейл

Радвайте се винаги!

Днес пламъкът и на третата свещ на венеца искри. В неделята на радостта усилваме светлината в църквата и у дома и с колкото по-голяма сила тя заблестява, толкова повече осветява и стопля сърцата ни. Бдението продължава, но идва времето на радостта.

Последно променен на Събота, 16 Декември 2017 23:23
продължава>
 
I Адвентна Неделя ПДФ Печат Е-мейл

Адвентът - духовен будилник

Добре дошли в Новата литургична година! Навън вече се усеща духът на наближаващите Рождествени празници, улиците и сградите са украсени, преливащи светлини радостно мигат от прозорците, витрините и елхите, коледните базари са открити, въздухът е наситен с аромат на топло плодово вино и печени вурстчета.

Последно променен на Четвъртък, 07 Декември 2017 22:56
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 9 от 79
В момента има 66 посетителя в сайта

Статистика

Съдържание : 484
Брой прегледи на съдържанието : 1186689