II Неделя през годината PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Ето Агнеца Божий

В днешното Евангелие още веднъж си спомняме Кръщението на Исус от Йоан в река Йордан – едно от най-значимите събития, които ни разказва Библията. Това е разказ за срещата на Христос с един чист човек, най-свят сред пророците, суров към себе си и непреклонен към покварата в света.

Poprawiony: niedziela, 15 stycznia 2017 13:26
Więcej…
 
Днес PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Днес... утре... Вечността..

Нашият живот е настояще, което няма да се повтори. Това посочи папа Франциск в проповедта си на утринната литургия (12 януари 2017г.) в религиозен дом „Санта Марта“, като призова вярващите да отворят сърцата си за Господ: „От нашето сърце зависи настоящето ни“..

Poprawiony: niedziela, 15 stycznia 2017 09:24
Więcej…
 
Кръщение Господне PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Кръщение Господне

Сезонът на празника Рождество Христово и светлините е към своя край. Месец декември е сред най-студените и мрачни месеци в годината, но светлината на радостното очакване сякаш непрекъснато пробиваше мрака, докато се подготвяхме и чествахме съкровената надежда на нашето спасение.

Poprawiony: niedziela, 08 stycznia 2017 20:56
Więcej…
 
Истинска Светлина PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Истинска Светлина

В нашия живот, както в живота на Мъдреците от Изтока, има различни звезди, които светят и ориентират, остава ние да направим избора кои от тях да следваме. Това каза папа Франциск на богородичната молитва Ангел Господен след литургията за Богоявление.

Poprawiony: niedziela, 08 stycznia 2017 21:02
Więcej…
 
Честито Рождество Христово! PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Честито Рождество Христово!

Рождество Христово е повод за добри пожелания. Да се поздравяваме един друг и да си честитим е хубав обичай, който обаче остава безплътен, ако не намерим време за лична среща, топъл поглед и блага дума.

Poprawiony: czwartek, 29 grudnia 2016 07:46
Więcej…
 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 9 z 69