XХVIII неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Иди, продай, раздай, ела и ме следвай!

Мръсни ли са парите и по-щастливи ли са тези, които не разполагат с тях? В миналото в Църквата много хора са били убедени в това, но и днес ще срещнем вярващи, които мислят, че богатите са нещастни и порочни, а бедните – щастливи и свети.

Последно променен на Понеделник, 29 Октомври 2018 13:59
продължава>
 
XХVI неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Пета глава

Кратка книга, написана само в пет глави, разказва: Глава първа: Докато минавах за първи път по една непозната улица, паднах в голяма и дълбока дупка. Почувствах се безпомощен, но вината не беше моя. Отне ми цяла вечност, за да изляза от там.

Последно променен на Събота, 29 Септември 2018 20:02
продължава>
 
XХIV неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

"."

Веднъж един учител влязъл в класната стая и казал на учениците си, че ще имат контролно, и им раздал по един бял лист с голяма черна точка по средата. Задачата била да представят според своя поглед онова, което виждат, и тогава всички започнали старателно да пишат за голямата, но все пак малка на фона на белия лист черна точка, пренебрегвайки огромното празно бяло поле, което я заобикаляло.

Последно променен на Събота, 15 Септември 2018 21:18
продължава>
 
XХV неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Той има нужда от мен

Миналата неделя в откъса от Евангелието на Свети Марк, който чухме, Исус ни каза, че за да вкусим от благословения плод на вечността, трябва да вземем кръста си и да Го следваме, а във Второто четиво апостол Яков ни припомни, че силата на вярата ни се измерва с добрите дела, които вършим.

Последно променен на Събота, 22 Септември 2018 18:25
продължава>
 
XХIII неделя през годината ПДФ Печат Е-мейл

Чуваш ли гласа на Бог?

Случва ли ви се да попитате някого „Как си?“, а после да не чувате какво ви отговаря? Или изобщо да не слушаме за какво говори събеседникът ни, учителят по време на урока или свещеникът в днешната проповед? Интересно е, че имаме работещи сетива, а често гледаме, без да виждаме, и слушаме, без да чуваме.

Последно променен на Събота, 08 Септември 2018 18:15
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 10 от 88
В момента има 131 посетителя в сайта

Статистика

Съдържание : 531
Брой прегледи на съдържанието : 1402128