XXX обикновена неделя PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Без Христос няма любов

Когато изучаваме как е устроена Вселената, със сигурност ще останем изумени от нейното съвършенство и сложност. Нашата слънчева система със Слънцето, разположено в центъра, и осемте планети, обикалящи около него, е само една от слънчевите системи в галактиката, част от която сме и ние, наречена „Млечният път“.

Last Updated on Sunday, 29 October 2017 17:20
Read more...
 
XXIX обикновена неделя PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Как да отдадем Божието Богу?

В днешното Евангелие сме свидетели на истински заговор срещу Исус, при това от заклети противници – фарисеите и иродианите. Докато фарисеите се опълчват срещу Римската империя, намесвайки се в Палестина и отказвайки да плащат данъци, иродианите подкрепят местния управител Ирод, като се стремят да поддържат добри отношения и тесни връзки с Рим. Сега обаче враговете са се обединили.

Last Updated on Monday, 23 October 2017 08:12
Read more...
 
XXVII обикновена неделя PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Ние сме строители

Депозирали ли сте спестяванията си в банка, защото разчитате, че тя ще ги съхранява и че там вложението ви е защитено? Според съвременните стандарти това е сигурният начин да опазиш паричните си средства и да получиш определени дивиденти и ние често се доверяваме на тази финансова институция.

Last Updated on Sunday, 08 October 2017 14:00
Read more...
 
XXVIII обикновена неделя PDF Print E-mail
There is no translation of this article

И ти си поканен на сватбата

Обичате ли да ходите на сватба? Надали има по-весел и шумен празник от сватбеното тържество. Откакто свят светува, сватбата се чества като едно от най-неповторимите събития, запомнящо се с много настроение и радост.

Last Updated on Saturday, 14 October 2017 22:06
Read more...
 
XXVI обикновена неделя PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Митарите и блудниците

Доста шокиращи са думите на Исус, които чуваме в днешното Евангелие: „Истина ви казвам, че митарите и блудниците преварват ви в царството Божие.” Интересно е на кого говори Той и към кого се обръща – към първосвещениците и стареите народни, а това прави тази реч още по-скандална.

Last Updated on Sunday, 01 October 2017 08:11
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 79