XIV Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

На добър час и лек път!

В сезона на летните отпуски планирахте ли своята почивка? В България ли ще летувате, или ще попътувате зад граница на културен или религиозен туризъм? Имате ли резервирана ваканция за престой на място, което ви е любимо край морския бряг, в курорт с минерални извори или в планината?

Last Updated on Tuesday, 16 July 2019 18:51
Read more...
 
XIII Неделя през годината PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Колко струва вярата?

Колко струва да бъдеш последовател на Христос? А негов апостол? Ако основавахте палестинска компания преди две хиляди години, бихте ли поставили Исус начело на маркетинга или в отдела за подбор на човешки ресурси, или по-скоро бързо бихте решили, че подходът Му не е добър и практичен?

Last Updated on Tuesday, 16 July 2019 18:42
Read more...
 
Света Троица 2019 PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Искаш ли да видиш Бога?

Стара история разказва за малко момче, което разпитвало дядо си къде може да види Бога и как изглежда Той. Дядото помислил малко и отговорил, че Бог живее във водата:

- Иди и погледни в онзи кладенец, там ще Го намериш!

Last Updated on Monday, 15 July 2019 16:13
Read more...
 
ТЯЛО И КРЪВ ХРИСТОВИ2019 PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Това е моето тяло...това е моята кръв...“

„И когато ядяха, Иисус взе хляба и като благослови, преломи го и раздавайки на учениците каза: вземете и яжте: това е Моето тяло. И като взе чашата и благодари, даде им и рече: пийте от нея всички; защото това е Моята кръв на Новия завет, която за мнозина се пролива за опрощаване на греховете“.

Last Updated on Monday, 15 July 2019 16:22
Read more...
 
Петдесятница – СВЕТИ ДУХ 2019 PDF Print E-mail
There is no translation of this article

Бог избра и нас!

Ако трябва да опишете Светия Дух на дете, как бихте го направили? За Бог Отец сигурно ще кажем, че Той е създател на небето и земята и този, който сътвори деня и нощта, а после слънцето, звездите и луната, този, който украси планините с гъсти гори, а морето с красиво пясъчно крайбрежие и каменни скали. Той е този, който чрез облаците напоява ожаднялата за дъжд земя и изпраща парещата топлина на лятото и заснежените зими за нови приключения и детски игри.

Last Updated on Monday, 10 June 2019 13:02
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 88