Тялото Христово 2018 PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Амин

Амин, Амин, Амин...

Poprawiony: sobota, 09 czerwca 2018 13:57
Więcej…
 
Светата Троица 2018 PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

В името на Отца и Сина и Светия Дух

Днес е поредната неделя на радост, когато всички ние, които съставляваме християнските общности в целия католически свят, тържествуваме, чествайки тайната на Светата Троица, представляваща сърцевината и същината на нашата вяра. Триединството на Бога – общението на Отца и Сина и Светия Дух е над всяка граница във времето и пространството, създавайки за нас истинска божествена обител още докато сме тук, на земята.

Poprawiony: piątek, 01 czerwca 2018 19:58
Więcej…
 
Възнесение Господне 2018 PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

И се възнесе на небето…

Исус изпълни земната Си мисия, но тя не е достигнала своя край.  Oтговорната задача да бъде продължена, Toй възлага на Църквата в лицето на всички, които вече Го следват в настоящето, и тези, които ще Го познаят в бъдеще: „Исус се яви на единадесетте и им каза: Идете по цял свят и проповядвайте Евангелието на всички твари“.

Poprawiony: środa, 16 maja 2018 07:10
Więcej…
 
Петдесятница 2018 PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Кой е Светият Дух?

Веднъж едно малко момче, минавайки покрай близката църква с колелото, видяло свещеника да излиза и спряло да го поздрави. Свещеникът го поканил да влязат заедно в църквата, но момчето отговорило, че няма кой да му пази колелото, ако го остави отвън, и може някой да му го открадне, а свещеникът му отвърнал с думите: „Ела! Светият Дух ще го пази.“

Poprawiony: piątek, 01 czerwca 2018 19:59
Więcej…
 
VI пасхална неделя PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Кой истински обича?

Когато Христос Възкръсна, ние се превърнахме в хора на надеждата. Добрата вест, че нашият Бог е Бог на живота, донася радост на човечеството в продължение на повече от две хиляди години. Нима това може да бъде случайно?

Poprawiony: sobota, 05 maja 2018 22:15
Więcej…
 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 2 z 77