Енорийски съобщения ПДФ Печат Е-мейл

Енорийски съобщения

1 юли 2018 г.

- На На 3 юли, вторник, празнично възпоменаваме св. Тома Апостол.

- На 4 юли, сряда, възпоменаваме св. Елисавета Португалска.

- 5 юли е първият четвъртък на месеца, когато заедно се молим за нови и свети звания към монашески и свещенически живот. Възможност за обожаване на Светото Причастие ще има от 17:00 часа.

- 6 юли е първият петък на месеца. На този ден ви каним в 17.30 часа, преди вечерната литургия, да се молим с литания пред Светото Причастие, почитайки Пресвятото Сърце Исусово.

- Информираме ви, че катехизисът за възрастни завърши за тази година. Каним ви отново на вероучение в средата на месец септември!

- Специална покана отправяме към всички младежи да участват в Младежката национална среща, която тази година ще се проведе заедно с Международния християнски фестивал в Белозем. И тази година в периода от 4 до 7 юли сме подготвили за вас много изненади, интересни теми за вярата, уъркшопи, музика и концерти. Ще ви очакваме с радост! За записвания, обръщайте се към отец Марчин!

- От 12 до 15 юли ви каним да участвате в годишната среща на „Движението на фоколарите„Мариаполи, която ще се проведе под мотото „Обичайте се така, както Аз ви възлюбих!“ Информация относно записване и контакти за събитието ще намерите на таблото пред църквата.

- Сърдечно ви каним да преживеете десет дни на радостно общуване с Бога, изпълени с ежедневни молитви, конференции на теми, свързани с вярата, и много музика, споделяне, игри и изненади, като посетите лятната сесия на школата за християнски живот и евангелизация „Дева Мария от Назарет, Майка на Църквата. Школата ще се проведе от 2 до 12 август в хотел „Прима S“, в местността Узана в Стара планина, до гр. Габрово. По същото време в хижа „Партизанска песен могат да се присъединят и младежите в допълнително подготвената за тях програма „Оазис. Повече информация можете да намерите на таблото пред църквата.

- В нашата църква възнамеряват да сключат брак: Богуслав Окунйевски и Диана Окунйевска, Петър Емилов Кръстев и Боряна Стоянова Стоянова, Гергана Иванова Китова и Венцислав Венциславов Конжагюлов, Божидар Андреев Георгиев и Десислава Николаева Александрова, Марек Паточка и Благовеста Ценкова Славейкова, Неби Томас и Елена Георгиева Павлова, Валентин Владимиров Петков и Ани Ангелова Стоилова, Славомир Георгиев Христов и Данута Старон. Ако някой е запознат с причини, които са пречка да бъде сключен брак между горепосочените лица, молим незабавно да съобщи на енориста на нашата църква!

    Последно променен на Събота, 30 Юни 2018 20:46