Енорийски съобщения ПДФ Печат Е-мейл

Енорийски съобщения

6 януари 2019 г.

-          Днес тържествено отбелязваме празника Богоявление Господне. След централната литургия от 10.30 часа възобновяваме катехизиса за децата и младежите след ваканцията. Благодарим на всички млади енориаши, които се включиха в конкурса за най-красива рождественска пещера! Благодарим и на участниците в коледната пиеса, подготвена заедно с нашите катехистки!

-          Благодарим на отец Донбор Жирва за изнесените проповеди и отслужените литургии. Нека Бог благослови неговото служение и мисия в България и нека не забравяме да се молим за нови звания в църквата!

-          Информираме ви, че довечера от 19.30 часа в храма ни ще се проведе концерт с участието на нашия органист Янко Маринов. Вход свободен. В програмата ще чуете произведения от Тутлуз, Роберде, Тундер, Вивалди, Бах, Регер и др. Подробна информация ще намерите на плаката пред църквата.

-          В събота, 12 януари, възпоменаваме свети Бернард от Корлеон – францисканец.

-          Следващата неделя ще честваме празника Кръщение Господне.

-          Според традицията всяко начало на новата година е свързано с пастирско посещение по домовете. Енориашите, които имат желание жилищата им да бъдат осветени и да приемат Божия благослов за Новата година, молим индивидуално да се уговарят със свещениците.


    Последно променен на Неделя, 06 Януари 2019 18:06