Енорийски съобщения ПДФ Печат Е-мейл

Енорийски съобщения

15 юли 2018 г.

- Утре 16 юли, понеделник, възпоменаваме Дева Мария от Кармил. По този повод в манастирската църква “Свети Дух” ще бъде отслужена литургия в 18.00 ч. Нека на този ден да се молим по един особен начин за братята кармилитани и сестрите кармилитки.

- На 21 юли, събота, Францисканското семейство възпоменава св. Лаврентий от Бриндизи, капуцин, учител на Църквата.

- Информираме, че в Медицинския Център “Йоан Павел Втори” действащ при Сестрите Евхаристинки, бул. Монтевидео № 15., се предлагат през месец юли безплатни профилактични прегледи, в кабинетите: кардиологичен, ехографски и рентенов (мамография). Лекарските консултации стават с предверително обаждане на номер: 02 95 555 89.

- Сърдечно ви каним да преживеете десет дни на радостно общуване с Бога, изпълени с ежедневни молитви, конференции на теми, свързани с вярата, и много музика, споделяне, игри и изненади, като посетите лятната сесия на школата за християнски живот и евангелизация „Дева Мария от Назарет, Майка на Църквата“. Школата ще се проведе от 2 до 12 август в хотел „Прима S“, в местността Узана в Стара планина, до гр. Габрово. По същото време в хижа „Партизанска песен“ могат да се присъединят и младежите в допълнително подготвената за тях програма „Оазис“. Повече информация можете да намерите на таблото пред църквата. 

- В нашата църква възнамеряват да сключат брак: Богуслав Окунйевски и Диана Окунйевска, Петър Емилов Кръстев и Боряна Стоянова Стоянова, Гергана Иванова Китова и Венцислав Венциславов Конжагюлов, Божидар Андреев Георгиев и Десислава Николаева Александрова, Марек Паточка и Благовеста Ценкова Славейкова, Неби Томас и Елена Георгиева Павлова, Валентин Владимиров Петков и Ани Ангелова Стоилова, Славомир Георгиев Христов и Данута Старон. Ако някой е запознат с причини, които са пречка да бъде сключен брак между горепосочените лица, молим незабавно да съобщи на енориста на нашата църква!

    Последно променен на Понеделник, 16 Юли 2018 06:44