Енорийски съобщения PDF Drukuj Email
Brak tłumaczenia artykułu

Енорийски съобщения

17 юни 2018 г.


- Благодарим на отец Кшищоф Кужок за отслужената литургия от 10.30 часа днес и го поздравяваме по случай юбилейната 25-годишнина от неговото свещеническо ръкоположение.

- На 21 юни, четвъртък, възпоменаваме свети Алойз Гонзага монах.
- На 22 юни, петък, от 19.00 часа в зала номер 3 на пасторалния център ще имате възможност да гледате 45-минутен филм, разказващ
за учението на Исус, озаглавен: „Католицизмът: Тялото в страдание и слава: Мистичният съюз на Христос и Църквата“.

- На 23 юни, събота, по време на литургията от 18.00 часа, отслужвана от нашия епископ Георги Йовчев, деветима младежи от нашата енория ще приемат тайнството миропомазване. Каним ви сърдечно на това тържество, нека Свети Дух ни утвърждава във вяра, надежда и любов.
- Следващата неделя, на 24 юни, Църквата възпоменава тържествено Рождението на свети Йоан Кръстител.

- От 12 до 15 юли ви каним да участвате в годишната среща на „Движението на фоколарите“ – „Мариаполи“, която ще се проведе под мотото „Обичайте се така, както Аз ви възлюбих!“. За деца и младежи ще има отделни програми по възрастови групи. Мариаполито ще се проведе в почивна база „Видима“ в Априлци, до Троян. Информация относно записване и контакти за събитието ще намеритена таблото пред църквата.

- Сърдечно ви каним да преживеете десет дни на радостно общуване с Бога, изпълени с ежедневни молитви, конференции на теми, свързани с вярата, и много музика, споделяне, игри и изненади, като посетите лятната сесия на школата за християнски живот и евангелизация „Дева Мария от Назарет, Майка на Църквата“. Школата ще се проведе от 2 до 12 август в хотел „Прима S“ в местността Узана в Стара планина, до гр. Габрово. По същото време в хижа „Партизанска песен“ могат да се присъединят и младежите в допълнително подготвената за тях програма „Оазис“. Повече информация можете да намерите на таблото пред църквата.
- Информираме ви, че местата за поклонническото пътуване до Южна Италия, което ще проведем от 6 до 13 октомври, вече се запълниха. Радваме се на проявения интерес от ваша страна и ви благодарим за добрата и бърза организация и проявеното желание отново да пътуваме заедно, споделяйки своята вяра и опознавайки този път по-добре личността на свети отец Пио!

    Poprawiony: poniedziałek, 18 czerwca 2018 03:50