Z "Głosu Parafian"
XIX обикновена неделя PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Brak tłumaczenia artykułu

Господи, избави ме!

Ако има история, свързана с физиката, която да е известна на всички, то това е историята на сър Исак Нютон и падналата от дървото ябълка. Всички сме изучавали в училище законите на Нютон и по тази причина добре познаваме закона за гравитацията и знаем, че обектите, в близост до земята, падат към нейната повърхност.

Poprawiony: sobota, 19 sierpnia 2017 20:58
Więcej…
 
XX обикновена неделя PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Brak tłumaczenia artykułu

Господи, помилуй ме!

Безпокойството и притесненията са реална част от живота ни, но най-големите тревоги, които буквално раздират нежната и крехка обвивка на душата ни, са тези, които изпитваме, когато сме родители или когато се подготвяме да станем такива. Много бъдещи майки споделят, че се страхуват по време на бременността какво дете ще родят, ще бъде ли здраво, ще има ли усложнения при раждането, как ще понесат болката. Няма гаранции нито за здравето, нито за болката, но не само по време на бременност, а всеки ден, в който се чувстваме уязвими.

Poprawiony: sobota, 19 sierpnia 2017 21:04
Więcej…
 
XXI обикновена неделя PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Brak tłumaczenia artykułu

Ти си Христос...

На 16 октомври 1978 г., след продължилия два дни Папски Конклав, бял пушек се издига над Сикстинската капела, провъзгласявайки, че новият папа е избран. Половин час по-късно е обявено името на кардинала, който ще оглави като суверен Светия Престол, и това е Карл Войтила.

Poprawiony: wtorek, 29 sierpnia 2017 22:33
Więcej…
 
XXIII обикновена неделя PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Brak tłumaczenia artykułu

Ако имаш намерение да изобличаваш някого…

Виждали ли сте някога алкохолик, който отказва да признае, че има проблем с алкохола? Обикновено близките на такъв човек са в състояние на постоянна тревога и често търсят всевъзможни начини да разговарят с него, но много пъти той ще отрече зависимостта си пред тях, заявявайки, че с него всичко е наред. Един от най-ефективните начини да повлияят на болния е, когато роднините се съберат и заедно, а не поотделно, упражнят натиск, като му посочат фактите и споделят своите притеснения.

Poprawiony: wtorek, 12 września 2017 08:45
Więcej…
 
XXIV обикновена неделя PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
Brak tłumaczenia artykułu

70 x 7 = ВИНАГИ!!!

Седемдесет пъти по седем е равно на четиристотин и деветдесет. Не е нужно да си голям математик, за да решиш такава лесна задача. Това число не е измислица, а пределът, който Исус задава пред нас за това колко пъти трябва да прощаваме. Няма смисъл да броим, докато раздаваме прошка, ще се изгубим някъде сред цифрите. По-разумно е да поработим със сърцето си.

Poprawiony: niedziela, 17 września 2017 05:20
Więcej…
 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 10 z 102